Bine ati venit la MTI   Click to listen highlighted text! Bine ati venit la MTI

IMG 2660

Joi, 21 martie 2019, la sediul Ministerului Transporturilor, a avut loc întâlnirea între Secretarul de Stat, Dragoș Titea, responsabil cu atribuții pe domeniul feroviar și reprezentanții principalelor organizații sindicale din domeniul feroviar.

Discuțiile au vizat stadiul promovării Statutului personalului feroviar precum și alte aspecte din domeniul feroviar, semnalate de către partenerii sociali.

În urma discuțiilor, cei prezenți au fost de acord cu organizarea unor întâlniri periodice între organizațiile sindicale din domeniul feroviar și conducerea companiilor din domeniul feroviar, în cadrul cărora să fie analizate problemele existente în calea ferată și soluțiile identificate pentru rezolvarea acestora.

Prin aceste întâlniri periodice se va asigura o continuitate a dialogului între administrație și partenerii sociali, fapt ce va contribui la informarea reciprocă cu privire la evoluțiile din domeniul feroviar.

Secretarul de Stat Dragoș Titea și-a reafirmat deschiderea către rezolvarea practică și eficientă a aspectelor semnalate de către organizațiile sindicale, menționând că se va implica în mod activ și direct în identificarea soluțiilor concrete din domeniul feroviar.

E-petitie
Selecteaza fisierul
E-cerere544
Selecteaza fisierul
Click to listen highlighted text!