Bine ati venit la MTI   Click to listen highlighted text! Bine ati venit la MTI

IMG 5105

 

Astăzi, 30 decembrie 2019, ministrul Lucian Bode a convocat, la sediul Ministerului, toți factorii implicați în activitatea Comandamentului central de iarnă constituit la nivelul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor – CCI-MTIC.
Coordonatorii comandamentelor operaționale care fac parte din CCI-MTIC au prezentat măsurile care au fost deja întreprinse din cauza înrăutățirii condițiilor meteorologice, situația utilajelor, a personalului implicat în aceste activități, a stocurilor de materiale necesare intervenției pregătite în contextul noilor atenționări meteo emise de către Administrația Națională de Meteorologie, precum și măsurile de îmbunătățire întreprinse de la ultima ședință a Comandamentului.
Ministrul Lucian Bode a reiterat obligația tuturor factorilor de decizie din cadrul Comandamentului de a lua toate măsurile necesare pentru ca traficul să se desfășoare în condiții de siguranță.
Totodată, Lucian Bode a cerut celor prezenți să transmită, la intervale scurte de timp, prin intermediul presei și a rețelelor sociale, datele cu privire la starea fiecărui tip de infrastructură pentru ca toți cei interesați să fie informați din timp și pentru a preveni situațiile nedorite.
”Chiar dacă ne aflăm în perioada sărbătorilor de iarnă, nu trebuie să uitați niciun moment că dacă vremea se înrăutățește este obligatoriu să vă asigurați în permanență că toți românii, care se află în trafic, indiferent de tipul de infrastructură pe care o utilizează, ajung în siguranță acasă. Ați avut la dispoziție tot anul pentru a vă pune la punct cu tot ceea ce era necesar sau mai trebuia corectat, din punct de vedere administrativ. Din datele pe care mi le-ați pus la dispoziție rezultă că sunteți pregătiți. Pentru noi, cei care suntem în slujba cetățenilor, aceste zile sunt zile de muncă. Vă cer tuturor celor care sunteți implicați în funcționarea acestui Comandament să dați dovadă de maximă responsabilitate în luarea deciziilor, iar acestea să aibă ca principal scop asigurarea siguranței și vieții românilor. Trebuie să vă gândiți când luați fiecare decizie, că aceasta poate să afecteze un membru al familiei dumneavoastră. Am spus-o și o repet: cine nu își face treaba, va pleca acasă.” a spus ministrul Lucian Bode.

E-petitie
Selecteaza fisierul
E-cerere544
Selecteaza fisierul
Click to listen highlighted text!