Bine ati venit la MTI   Click to listen highlighted text! Bine ati venit la MTI

Data publicării: 29.07.2019

Data limită pentru primirea de propuneri/observaţii: 09.08.2019

 

Grup ţintă

Toate persoanele fizice sau juridice interesate pot transmite propuneri/opinii/sugestii cu privire la proiectul de act normativ.

 

Scurta descriere a reglementării:

 

În prezent, operaţiunile de predare-primire a inventarului şi părţilor componente ale vagoanelor, precum şi formalităţile care trebuie îndeplinite pentru recuperarea pagubelor produse la vagoane se efectuează conform prevederilor Ordinului ministrului lucrărilor publice, transporturilor și locuinței nr.1851 din 11.11.2002 pentru aprobarea “Instrucţiunilor pentru predarea-primirea vagoanelor şi modul de recuperare a lipsurilor şi degradărilor constatate la acestea Nr. 271”, publicat în Monitorul Oficial al României, nr.860 din 28 noiembrie 2002, denumit în continuare Instrucţiunile nr. 271/2002.
Operaţiunile de predare-primire constau în efectuarea în comun de către predător şi primitor a verificărilor necesare constatării existenţei, integrităţii şi funcţionalităţii părţilor componente ale vagoanelor şi inventarului acestora respectiv întocmirea formalităţilor prin completarea documentelor specifice.
Prevederile Instrucţiunilor nr. 271/2002 vor fi înlocuite cu „Reglementări proprii pentru predarea – primirea inventarului vagoanelor și modul de recuperare a lipsurilor și degradărilor constatate”, care vor face obiectul sistemului de management al siguranței pentru fiecare operator de transport feroviar şi vor fi supuse acceptării de către Autoritatea de Siguranță Feroviară Română – ASFR.

 

Documente supuse consultării
Instrument de motivare

Text proiect

 


 

  

Documentele pot fi consultate şi în cadrul Punctului de Informare de la ministerul Transporturilor - Bdul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, Bucureşti, Poarta G.

 

Elaborarea şi transmiterea propunerilor/observaţiilor/opiniilor
Persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului

 

Coordonate de contact

 

Propunerile/opiniile/sugestiile celor interesaţi pot fi transmise prin cel puţin una din următoarele modalităţi:

 

Propuneri primite

 

Propuneri primite de la

Data receptiei

 
   

 

 

Documente conexe

 

Prezentat în

Şedinţa

Data

 

Click to listen highlighted text!