Bine ati venit la MTIC   Click to listen highlighted text! Bine ati venit la MTIC

Data publicării: 30.09.2019

Data limită pentru primirea de propuneri/observaţii: 11.10.2019

 

Grup ţintă

Toate persoanele fizice sau juridice interesate pot transmite propuneri/opinii/sugestii cu privire la proiectul de act normativ.

 

Scurta descriere a reglementării:

 

 

Proiectul de act normativ a fost elaborat având în vedere rectificarea bugetului de stat pe anul 2019 prin Ordonanța Guvernului nr. 12/2019, conform adresei Direcției Economice – Ministerul Transporturilor nr. 4105/34953/ 10.09.2019, înregistrată la Metrorex cu nr. M.01/13875/10.09.2019, referitoare la “Repartizarea creditelor de angajament și a creditelor bugetare reprezentând subvenții, alte transferuri, rambursări de credite, dobânzi, comisioane și alte costuri aferente împrumuturilor externe, proiecte cu finanțare din fonduri externe nerambursabile postaderare și cheltuieli aferente programelor cu finanțare rambursabilă pe anul 2019, aprobate prin Legea bugetului de stat pe anul 2019, nr. 50/2019 și Ordonanța Guvernului nr. 12/2019“, prin care societății Metrorex S.A. i se alocă la titlul 40 ”Subvenții pentru transportul de călători cu metroul” suma reținută în proporție de 10 %, respectiv 41.700,00 mii lei, conform art. 21, alin. 5 din Legea nr. 500/2002, cu modificările și completările ulterioare, se impune actualizarea Contractului de servicii publice de transport cu metroul pentru anul 2019, prin încheierea Actului adițional nr. 2 pentru anul 2019.

Astfel, actul adițional menționat mai sus, propune actualizarea următoarelor anexe ale Contractului de servicii publice de transport cu metroul pentru anul 2019 al Societăţii de Transport cu Metroul Bucureşti "METROREX" - S.A..:

1. Anexa nr. 1 ”Program de transport al Operatorului” se înlocuiește cu Anexa nr. 1 la prezentul act adițional;
2. Anexa nr. 2 ”Programul de investiții”, se înlocuiește cu Anexa nr. 2 la prezentul act adițional;
3. Anexa nr. 7 ”Modul de determinare a compensației și a costului unitar per km – lei”, se înlocuiește cu Anexa nr. 3 la prezentul act adițional.

 

 

    

 

Documente supuse consultării
Instrument de motivare

Text proiect

Anexa

 

 

Documentele pot fi consultate şi în cadrul Punctului de Informare de la ministerul Transporturilor - Bdul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, Bucureşti, Poarta G.

 

Elaborarea şi transmiterea propunerilor/observaţiilor/opiniilor
Persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului

 

Coordonate de contact

 

Propunerile/opiniile/sugestiile celor interesaţi pot fi transmise prin cel puţin una din următoarele modalităţi:

  • Prin poştă la adresa Ministerul Transporturilor – Direcţia  Comunicare, Relaţia cu  Sindicatele, Patronatele si Organizaţiile  Neguvernamentale – Bdul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, Bucureşti

  • Prin depunere la Registratura Ministerului Transporturilor - Bdul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, Bucureşti, Poarta G

  • Prin fax la numărul de telefon 021-319.61.29

  • Prin poşta electronică la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

  • Prin formularul E-consultare

 

Propuneri primite

 

Propuneri primite de la

Data receptiei

 
   

 

 

Documente conexe

 

Prezentat în

Şedinţa

Data

 

E-consultare
In cadrul acestei rubrici se vor indica articolele din proiectul de act normativ pentru care exista o propunere de modificare
Selecteaza fisierul
E-petitie
Selecteaza fisierul
E-cerere544
Selecteaza fisierul
Click to listen highlighted text!