Bine ati venit la MTIC   Click to listen highlighted text! Bine ati venit la MTIC

Data publicării: 09.10.2019

Data limită pentru primirea de propuneri/observaţii: 21.10.2019

 

Grup ţintă

Toate persoanele fizice sau juridice interesate pot transmite propuneri/opinii/sugestii cu privire la proiectul de act normativ.

 

Scurta descriere a reglementării:

  

Proiectul de act normativ se referă la radierea din inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, a unor bunuri imobile cu nr. MF  33862 și 33863 aflate în administrarea Ministerului Transporturilor și în concesiunea Companiei Naționale Administrația Porturilor Dunării Maritime - SA Galați din Portul Comercial Galați, ca urmare a dublei înregistrări, astfel:

  1. Radierea din inventarul centralizat al domeniului public al statului a  bunului imobil cu nr. MF 33862: ”Pereu la Dunăre D16”, având datele de identificare prevăzute în anexă, conform Procesului Verbal nr. 23983/5055/14.07.2014 încheiat între CN APDM SA Galați și AFDJ RA Galați.
  2. Radierea din inventarul centralizat al domeniului public al statului a  bunului imobil cu nr MF 33863: ”Pereu la Dunăre D7-D8”, având datele de identificare prevăzute în anexă, conform Procesului Verbal nr. 23983/5055/14.07.2014 încheiat între CN APDM SA Galați și AFDJ RA Galați.

     Realitatea datelor înscrise în anexa la proiect precum și oportunitatea promovării actului normativ aparțin inițiatorului, respectiv Ministerului Transporturilor prin Compania Națională Administrația Porturilor Dunării Maritime – SA Galați.

    Bunurile imobile nu sunt grevate de sarcini şi nu fac obiectul unor litigii aflate pe rolul instanţelor de judecată.

 

     

 

Documente supuse consultării
Instrument de motivare

Text proiect

Anexa

 

 

Documentele pot fi consultate şi în cadrul Punctului de Informare de la ministerul Transporturilor - Bdul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, Bucureşti, Poarta G.

 

Elaborarea şi transmiterea propunerilor/observaţiilor/opiniilor
Persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului

 

Coordonate de contact

 

Propunerile/opiniile/sugestiile celor interesaţi pot fi transmise prin cel puţin una din următoarele modalităţi:

  • Prin poştă la adresa Ministerul Transporturilor – Direcţia  Comunicare, Relaţia cu  Sindicatele, Patronatele si Organizaţiile  Neguvernamentale – Bdul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, Bucureşti

  • Prin depunere la Registratura Ministerului Transporturilor - Bdul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, Bucureşti, Poarta G

  • Prin fax la numărul de telefon 021-319.61.29

  • Prin poşta electronică la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

  • Prin formularul E-consultare

 

Propuneri primite

 

Propuneri primite de la

Data receptiei

 
   

 

 

Documente conexe

 

Prezentat în

Şedinţa

Data

 

E-consultare
In cadrul acestei rubrici se vor indica articolele din proiectul de act normativ pentru care exista o propunere de modificare
Selecteaza fisierul
E-petitie
Selecteaza fisierul
E-cerere544
Selecteaza fisierul
Click to listen highlighted text!