Bine ati venit la MTI   Click to listen highlighted text! Bine ati venit la MTI

Anunt - 7 noiembrie 2014

 

Ministerul Transporturilor având sediul în B-dul Dinicu Golescu nr.38 sector 1, București, titular al Master Planului General de Transport al României anunţă publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de plan menționat și a raportului de mediu și organizării dezbaterii publice.

 

Raportul de mediu poate fi consultat la sediul Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice din B-dul Libertăţii nr. 12, Sector 5, Bucureşti, de luni până joi între orele 830÷1700, vineri între orele 830÷1430 sau pe internet la adresele http://mmediu.ro/new/?page_id=1668 și http://www.mt.ro/web14/strategia-in-transporturi/master-plan-general-transport/documente-master-plan

 

Comentarii și propuneri se primesc în scris la sediul Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice, în termen de 48 zile de la data publicării anunțului.

 

Dezbaterea publică va avea loc în data de 12 ianuarie 2015 la sediul Ministerului Transporturilor, B-dul Dinicu Golescu nr.38, București, în sala de festivități ora 12,00 și este deschisă şi publicului şi autorităţilor statelor posibil a fi afectate (Bulgaria, Ungaria, Serbia și Ucraina).

 

La dezbaterea publică vor participa reprezentanții următoarelor autorități: Ministerul Transporturilor, Ministerul Mediului și Schimbărilor Climatice, Ministerul Sănătății și a celorlalte ministere interesate de implementarea masteplanului.

E-petitie
Selecteaza fisierul
E-cerere544
Selecteaza fisierul
Click to listen highlighted text!