Bine ati venit la MTI   Click to listen highlighted text! Bine ati venit la MTI

IMG 1668

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc și reprezentanți ai conducerii SNTFM CFR Marfă SA s-au întâlnit astăzi, 13 februarie 2017, la sediul Ministerului 

Transporturilor, cu liderii organizațiilor sindicale pentru a analiza situația societății.

 

În cadrul întâlnirii au fost prezentate principalele evoluții înregistrate la nivelul CFR Marfă si au fost abordate subiecte precum: bugetul societății, măsurile necesare pentru rentabilizarea activității inclusiv prin promovarea unui mecanism de compensare a datoriilor, dar și stadiul discuțiilor referitoare la încheierea noilor contracte colective de muncă.

 

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc și-a arătat din nou disponibilitatea pentru un dialog constructiv și dorința de a găsi împreună soluții viabile privind SNTFM CFR Marfă SA de către toți factorii implicați – administrație, sindicate și autoritatea tutelară.

 

Pe agenda de lucru de azi a Ministrului Transporturilor s-a aflat, de asemenea, întâlnirea cu reprezentanții conducerii TAROM în scopul identificării de soluții rapide, în special pentru deblocarea situației la nivelul departamentului comercial al companiei. Răzvan Cuc a subliniat importanța unei politici comerciale coerente pentru beneficiarii serviciilor TAROM.

 

Subiectele abordate au vizat prioritățile companiei și necesitatea găsirii unor soluții pentru achiziționarea cât mai rapidă a celor două aeronave care să înlocuiască Airbusurile A310,  retrase din flotă anul trecut.

 

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a cerut, totodată, o analiză clară pentru achiziționarea altor două aeronave de lung curier până la sfârșitul acestui an.

E-petitie
Selecteaza fisierul
E-cerere544
Selecteaza fisierul
Click to listen highlighted text!