Bine ati venit la MTI   Click to listen highlighted text! Bine ati venit la MTI

poza2

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a avut în această dimineață o întâlnire la sediul Guvernului, cu Primul Ministru al României, Sorin Grindeanu.

La discuții a fost invitat și directorul general al TAROM, Eugen Davidoiu.

 

Ministrul Transporturilor i-a prezentat premierului situația economică la zi a Companiei Naţionale de Transporturi Aeriene. Printre obiectivele actualei conduceri se regăsesc reducerea pierderilor și regândirea politicii comerciale.

 

Un subiect extrem de important discutat astăzi a fost reînnoirea flotei și etapele pe care TAROM le va parcurge pentru îndeplinirea acestui obiectiv asumat prin Programul de Guvernare. 

 

Până în acest moment au fost analizate ofertele primite de la producătorii mari de aeronave, precum și de la firmele de leasing din domeniu. Mai mult decât atât, TAROM a demarat la începutul lunii februarie o procedură care vizează achiziția a 2 aeronave în leasing operațional (dry lease). În acest moment procedura se află în etapa de evaluare a ofertelor.

 

Atât Primul Ministru cât și Ministrul Transporturilor au subliniat importanța unei companii aeriene naționale sigure care să ofere servicii de calitate și prețuri competitive pentru pasagerii săi.

 

E-petitie
Selecteaza fisierul
E-cerere544
Selecteaza fisierul
Click to listen highlighted text!