Bine ati venit la Ministerul Transporturilor   Click to listen highlighted text! Bine ati venit la Ministerul Transporturilor

MINISTERUL TRANSPORTURILOR, în calitate de Organism Intermediar pentru Transport, a aprobat și transmis la Comisia Europeană,

în data de 24 decembrie 2017, Cererea de Finanțare pentru proiectul major “Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni (Magistrala 6. 1 Mai – Otopeni)”

 

Obiectul cererii de finanțare “Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni (Magistrala 6. 1 Mai – Otopeni)”  este reprezentat de asigurarea unei conexiuni directe între București și Otopeni, respectiv între Gara de Nord București și Aeroportul Internațional Henri Coandă, prin construirea unei noi linii de metrou cu o lungime de 14,2 km și 12 stații de metrou.

 

Valoarea totală a proiectului este de 1.391.634.272 EUR, iar cofinanțarea va fi asigurată din împrumutul ROM-P5 semnat cu Banca Japoneză pentru Cooperare Internațională, precum și din fonduri de la bugetul de stat. 

E-petitie
Selecteaza fisierul
E-cerere544
Selecteaza fisierul
Click to listen highlighted text!